MR. FOOD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Food. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 2:21 Duurde lang en eten was matig
18 sep 2022 om 20:45 Echt ronduig belachelijk. Ik wacht al meer dan 2 uur op mijn eten en ik heb nog niks. Restaurant heeft de voicemail erop gegooid. Ik ga zo pitten... echt bedankt voor noppes!
18 sep 2022 om 20:20 Na 2,5 uur wachten op bestelling nog niks binnen gebeld met de zaak word niet opgenomen werd ik gebeld door de bezorger staat die op een geheel ander adress na de juiste adress doorgegeven te hebben nogsteeds niks binnen…
17 sep 2022 om 7:37 Was lekker en snel
14 sep 2022 om 19:20 Slecht! Was vaste klant tot nu toe. Knoflookbrood met kaas was zonder kaas en droog. Stokbrood kruidenboter zonder kruidenboter, schotel shoarma met 3 x knoflooksaus was dus met 0 x knoflooksaus. Nou… daar zit je dan met je eten. Erg slecht !!
9 sep 2022 om 21:46 Verkeerde saus, lang bezorgen eten was droog en simpel
9 sep 2022 om 21:16 Voor de eerste en laatste keer hier eten besteld. Het heeft wel 90 minuten geduurd dat het bezorgt werd en toen zijn ze ook nog een drankje vergeten. Het enige wat mee zat is dat het eten warm was.
21 aug 2022 om 19:51 Deze keer de eten is heerlijk bezorger ook snel
11 aug 2022 om 19:45 Wat moet ik zeggen wat altijd lekker eten Mr food is beste
7 aug 2022 om 14:33 Eten is altijd lekker heerlijk ik denk dat alle mensen moeten bij me food eten bestellen
30 jul 2022 om 23:10 Het was weer lekker en prima op tijd
30 jul 2022 om 21:29 Heerlijke pizza was ook super snel bezorgd. Hier ga ik vaker bestellen.